Αργάσι - Ζάκυνθος

Αργάσι
'Old traditional house at Zakynthos island in Greece' - Ζάκυνθος
'Old traditional house at Zakynthos island in Greece' Panos Karas / Shutterstock

Το Αργάσι είναι ένα πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο, σε απόσταση 4 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού. Διαθέτει στενή παραλία και ξενοδοχειακά συγκροτήματα που ανηφορίζουν τις πλαγιές του όρους Σκοπός. Αξιοθέατα της περιοχής είναι το πέτρινο γεφύρι στην ακρογιαλιά, που χτίστηκε το 1806, και η Καμάρα στη θέση Βρυσάκια, η οποία αποτελεί τμήμα σημαντικού αρδευτικού έργου της Αγγλοκρατίας.

Στο λόφο πάνω από το Αργάσι υπάρχει Παιχνιδούπολη και Μικρός Ζωολογικός Κήπος. Μάλιστα, στην έξοδο του οικισμού βρίσκεται ο πύργος του Δομενεγίνη, γνωστός ως Διαβολόσπιτο, εξαιτίας της φήμης ότι ήταν στοιχειωμένος.

Για να βρείτε το τέλειο ξενοδοχείο στο Αργάσι και σε ολόκληρο τον κόσμο, φτιάξαμε την Travelmyth, την ειδική μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με μια τεράστια συλλογή φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Τόσο για απλές αναζητήσεις όπως για ξενοδοχεία στο Μαρμάρι όσο και για πιο σύνθετες με κατηγορίες όπως για ξενοδοχεία με εσωτερική πισίνα στην Πελοπόννησο, η Travelmyth είναι το καλύτερο μέρος για να λάβετε προτάσεις ξενοδοχείων με βάση τα ενδιαφέροντά σας.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στο Αργάσι